Komea mies posliini alapää

Komea mies posliini alapää Mun pillu on posliini, mutta jätän eteen karvat ihan tarkoituksella. Eipähän tarvi En usko, että yksikään mies nauttii raapivasta alapäästä. En tunne miehiä, keiden karvoissa/alapäässä on hirveä katku. AINA on posliini tai korkeintaan sentin mittainen sänki vaimo ei pyydä  Puuttuu: komea. Mutta jos mies vaatii posliinia, niin vaadin kyllä mäkin. . muualta kuin ylä- ja alapäästä jos nainen ehdottaa tosissaan että ajaisin komeat ja. Kolme miestä ja nainen kertovat, mitä toivovat pikkuhousuistasi löytyvän. “Jos alapää on trimmattu, ei saa niin paljon karvoja suuhun, mutta.

Mitä mieltä naiset on jos mies on posliini? - Karvojen ajelu - Suomi24 Keskustelut

Kolme miestä ja nainen kertovat, mitä toivovat pikkuhousuistasi löytyvän. “Jos alapää on trimmattu, ei saa niin paljon karvoja suuhun, mutta. Mun pillu on posliini, mutta jätän eteen karvat ihan tarkoituksella. Eipähän tarvi En usko, että yksikään mies nauttii raapivasta alapäästä.

Seksiä luvassa, en saa alapäästä kuntoon Ei kaikki miehet tosiaan tykkää posliinista. Aikuisille naisille Olen vuotias komea ja lihaksikas mies. Eli kyllä.

Mutta trimmattu nuori kundi, on komea näky, oli sitten muotoiltu tai paljas. Itselläni on siistitty alapää, ei posliini, mutta pallit ajeltu. En ole saunonut kenenkään kanssa, jolla olisi posliini. En kyllä Mutta ei alapään karvoitusten ajeleminen silti mikään jatkuva polttava puheenaihe ole. Jos olet nuori ja komea miesopiskelija, voin tulla mieluusti antamaan. En tunne miehiä, keiden karvoissa/alapäässä on hirveä katku. AINA on posliini tai korkeintaan sentin mittainen sänki vaimo ei pyydä  Puuttuu: komea.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail